DATUM:  09.08.2020

  • Prokuplje iz dana u dan

Deca obradovala korisnike Doma starih

Objavljeno u Vesti iz Prokuplja Napisala  I.L. Novembar 09 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta 0
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Najmlađa postava KUD “Abrašević” Doma kulture priredila je bogat  jednočasovni program za korisnike Doma za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju. Ovo tradicionalno gostovanje mališana obradovalo je korisnike Doma. Spletom narodnih igara, kola i pesama, deca su oduševila sve prisutne u velikoj sali.

-U proteklih mesec dana organizovane su mnogobrojne sportske i kulturne manifestacije na kojima su učestvovali stanari Doma, učenici mnogih osnovnih škola i kulturno-umetnička društva. Svojim raznovrsnim i bogatim programima i sadržajima, učesnici su pokazali da znaju da igraju, pevaju, recituju i glume, rekla je radni terapeut u Domu za smeštaj i negu starih lica Vesna Golob i dodala da se pridaje veliki značaj društvenim aktivnostima.

I ove godine, kao i prethodnih, nagrađeni su najbolji u društvenim igrama.

U igri “Ne ljuti se čoveče” nagrada je pripala Veri Simonović, igranju karata Jovanu Laziću, dominama Ljiljani Stojanović, a šahu Vukmiru Mladenoviću.

U igri “Pogodi najveći broj” prvo mesto osvojila je Vidosava Lazić, a u pikadu-Miroslav Jovanović.

Na ovogodišnjem takmičenju gerontoloških centara Srbije, koje je održano u Nišu, nagradu za osvojeno prvo mesto dobili su Simo Vukobrat i Savo Savić. 

Pročitano 423 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno Novembar 09 2018

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Prijavite se na nasu mailing listu.

Pratite nas na facebook-u

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd