DATUM:  12.07.2020

  • Prokuplje iz dana u dan

Besplatna podela sadnica četinara i lišćara za pošumljavanje topličkog kraja Istaknut

Objavljeno u Vesti iz Prokuplja Napisala  I.L. Novembar 14 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta 0
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Javno-komunalno preduzeće „Hameum“ nastavlja akciju podele besplatnih sadnica, namenjenih za pošumljavanje poljoprivrednih poseda na području Topličkog okruga.

Kako navode nadležni u ovom preduzeću, u saradnji sa Pokretom gorana Srbije obezbeđene su veće količine sadnica smrče i bora, za koje se zainteresovani vlasnici poljoprivrednog zemljišta mogu prijaviti u prostorijama JKP „Hameum“, kod Autobuske stanice u Prokuplju.

-U cilju pošumljavanja poljoprivrednog zemljišta na području Topličkog okruga, obezbedili smo dovoljne količine svih sadnica, tako da osim četinara, bora i smrče, u narednom periodu vršiće se podela mekih i tvrdih lišćara. Kako je svima u interesu pošumljavanje goleti na celom području Toplice, pozivamo vlasnike zemljišta koje je u kategoriji šeste, sedme i osme klase, kao i pašnjaka četvrte klase i više, da podnesu zahteve za besplatne sadnice, uz koje treba priložiti kopiju lične karte i posedovni list, kazali su iz JKP “Hameum”.

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona ovog preduzeća: 027/322 637, 063/405 542, 060/340 2323.

Pročitano 322 puta

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Prijavite se na nasu mailing listu.

Pratite nas na facebook-u

DMC Firewall is a Joomla Security extension!