DATUM:  14.12.2019

  • Prokuplje iz dana u dan

Medicinari iz Prokuplja na nacionalnom takmičenju u Beogradu Istaknut

Objavljeno u Vesti iz Prokuplja Napisala  B.R. April 12 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta 0
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Učenička kompanija Medicinske škole „Dr Aleksa Savić“ učestvuje na nacionalnom takmičenju iz socijalnog preduzetništva 17. aprila u Beogradu. Takmičenje se održava u Unikredit banci, a organizuje ga „Dostignuće mladih“. Po propozicijama, oni se predstavljaju trominutnim spotom, a imaće priliku i uživo da se predstave i odgovaraju na pitanja članova žirija.

-Naša kompanija je proizvodnju i snimanje spota obavila u saradnji sa Dnevnim boravkom "Sunce". Veliko nam je zadovoljstvo da smo poslali poruku da su i deca iz Dnevnog boravka "Sunce" deo nas i da kao takvi imaju sva prava i privilegije naše društvene zajednice, kazala je mentor ove kompanije i predmetni nastavnik Dragana Nikolić.

Ovu ekipu čine učenici škole: Sara Nikolić, Sara Stojanović, Milena Marković, Ignjat Adžić, Luka Ristić i Aleksandar Milovanović. Njihova kompanija se zove "White coats-company" i osnovana je školske 2017 – 2018. godine.

Pored novčane nagrade za najbolju tehnološku inovaciju, ove godine se po drugi put ponovo plasirala na ovo takmičenje. Dragani i učenicima u radu pomaže Tim za međupredmetne kompetencije škole.

Način da ih i mi podržimo, jeste da odgledamo video spot koji su uradili i eventualno damo ocenu. To ćete učiniti tako što ćete spot pogledati na Jutjubu, iako je i u tekstu. Dovoljno je samo da kliknete na link:

https://www.youtube.com/watch?v=6ykvN3YRjvE&feature=share

Pročitano 269 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno April 12 2019

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Prijavite se na nasu mailing listu.

Pratite nas na facebook-u

DMC Firewall is a Joomla Security extension!