DATUM:  25.06.2021

  • Prokuplje iz dana u dan

Dešavanja 10

Napisala April 28 2021 0

M. Ć. se sumnjiči da je juče, 26. aprila, u Prokuplju policajcima koji su ga legitimisali dao na uvid falsifikovanu vozačku dozvolu, a policija je kod njega zatim pronašla još jednu vozačku dozvolu, ličnu kartu i bankovnu karticu na kojima su bili podaci drugih osoba.

On se tereti za krivično delo falsifikovanje isprava, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

 

Napisao Juni 06 2018 0

Dom zdravlja Prokuplje organizuje sutra, u vremenu od 10 do 12 sati, besplatne preventivne preglede u prostorijama Razvojnog obrazovnog centra u Prokuplju (Solunska ulica).

Zainteresovanima biće obavljeni lekarski pregledi, EKG, merenje krvnog pritiska, određivanje nivoa šećera u krvi i holesterola.

 

Napisao Juni 05 2018 0

Visoka poljoprivredno-prehrambena škola strukovnih studija u Prokuplju raspisala je konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih strukovnih studija. U školskoj 2018/2019. godini planiran je upis  198 studenata,  od koji će se 176 finansirati iz budžeta.

-Na studijakom porogramu voćarstvo i vinogradarstvo planiran je upis 26 svršenih srednjoškolaca, ratarstvo i povrtarstvo 22, zaštiti bilja 40, stočartvo 22, prehrambena tehnologija 60, a strukovne veterine 28 svršenih srednjoškolaca, izjavio je direktor VPPŠ David Davidović i dodao da se u prvu godinu osnovnih studija mogu upisati kondidati  koji imaju srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju i položen prijemni ispit.

Prema njegovim rečima, prvi upisni rok traje od 25. juna do 20.jula,  prijavljivanje kandidata za upis od 25. do 27. juna, a polaganje prijemnog ispita 2. jula.

Bliže informacije za upis kandidati mogu dobiti u školi koja se nalazi u Ulici Čirila i Metodije br. 1.

Napisala Novembar 16 2017 0

Akcija besplatnih preventivnih pregleda u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju biće nastavljena u nedelju 19. novembra, od 8 do 16 časova u ambulanti Internog odeljenja.

Napisala Novembar 15 2017 0

Светски дан борбе против дијабетеса професори и ученици Медицинске школе “Др Алекса Савић” у Прокупљу, заједно са задравственим радницима Опште болнице, обележили су предавањем о овој болести радницима компаније “Леони”.

Strana 1 od 2

Prijavite se na našu mailing listu.

Pratite nas na facebook-u

Our website is protected by DMC Firewall!